پروفیل لمبه ترموود(uts)
کاربرد انواع پروفیل های (uts) لمبه ترموود
بیشترین کاربرد پروفیل لمبه ترموود در نمای ساختمان و سطوح عمودی می باشد. علاوه برآن به عنوان یک متریال جذاب و پرطرفدار در دکوراسیون داخلی و فضاهای دکوراتیو شناخته می شود این پروفیل از کاربردهای دیگر این پروفیل میتوان به پوشش سقف ها و سطوح فلزی اشاره نمود.
لمبه چوبی می تواند تعاریف و کاربرد های متفاوتی نیز داشته باشد. درواقع به قرنیزها و الوارهای چوبی که هرکدام کاربرد های متفاوتی در ساختمان سازی دارند نیز لمبه گفته می شود.
پروفیل لمبه ترموود یکی از پرطرفدارترین دیوار پوشهای چوبی ست که کاربرد بسیار زیادی در طراحی داخلی و خارجی ساختمان دارد. این متریال بیشتر در سقف خانههای شمال کشور استفاده میشود و متریال بسیار پرکاربرد و پرطرفدار در اقلیم شمال ایران می باشد.
جداره ی بیرونی و داخلی بسیاری از خانهها در شمال ایران از لمبه ساخته شدهاند. لمبه ی چوبی معمولا ساخته شده از برشهای چوب درخت کاج می باشد.
لمبه چیست؟
لمبه در اصطلاح معماری به چوب و یا متریالی گفته می شود که با پیوستن به هم قابلیت ایجاد سطوح عریض و مسطح را دارند. این واژه فارسی بوده و از جمله اصطلاحات معماری ایرانی می باشد.
علت استفاده از چوب درخت کاج در ساخت لمبه چیست؟
علت اصلی استفاده از چوب درخت کاج در ساخت لمبه قیمت مناسب این چوب و مقاومت نسبتا بالا در برابر رطوبت می باشد، علاوه براین در برابر حشرات موذی و قارچ و کپک هم از مقاومت بالایی برخوردار است.
چوب درخت کاج یکی از مناسب ترین انواع چوب برای لمبه به شمار می رود. با دکینگ وود همراه باشد تا مطالب بیشتری را درمورد لمبه ی چوبی با شما به اشتراک بگذاریم.
لمبه ی چوبی از دیگر محصولاتی می باشد که دکینگ وود با مناسبترین تعرفه و بالاترین کیفیت به مشتریان عزیز ارائه می نماید.
در دنیای امروزی برای ساخت و ساز،زیبایی بصری یکی از ویژگی های بسیار مهم می باشد که به آن پرداخته میشود.متریال های گوناگونی به وجود آمده است تا این زیبایی و شکوه خاص را با مزایای منحصر به فرد دو چندان نماید .
استفاده از لمبه چوبی در این میان از محبوبیت و طرفداران خاصی در دیوار پوش های ساختمان های ایرانی را برخوردار است، همچنین از کاربردهای دیگر لمبه می توان به استفاده برای سقف های کاذب اشاره نمود.
مزایای پروفیل لمبه ترموود چیست؟
فرآیند اصلاح حرارتی ترمو وود بدون استفاده از هیچ گونه مواد شیمیایی صورت می گیرد. بر این اساس می توان گفت چوب ترمو دوستدار محیط زیست است و به آن هیچ آسیبی وارد نمی کند.
با اعمال فرآیند حرارت دهی، میزان رطوبت ترموود به حداقل رسیده و متعادل می شود. این متریال از مقاومت بالایی در برابر رطوبت و تغییرات جوی برخوردار است.
پوسیدگی و یا فرسایش آن به کندی و در طی سال های طولانی صورت می گیرد. ابعاد چوب ترموود ثابت هستند و دچار تغییر شکل نخواهند شد.
حرارت دهی چوب منجر به از بین رفتن مواد مغذی آن می شود، از این رو امکان رشد قارچ، کپک، باکتری و حشرات در ترمو چوب وجود ندارد.
رنگ ترموود تا حد زیادی ثابت است و اگر در معرض نور خورشید قرا گیرد رنگ پریده نمی شود.
میزان رطوبت چوب ترموود حدود ۶ درصد است و همین امر خاصیت عایق بودن به چوب می بخشد.
تعادل رطوبتی چوب ترمو باعث کاهش تبادل حرارتی چوب و محیط می شود، از این رو ترموود را می توان نوعی عایق به شمار آورد.
چوب های ترمو وزن بسیار سبکی دارند و نگهداری، نصب و استفاده از آنها به راحتی انجام می شود.
اصلاح حرارتی صورت گرفته بر روی چوب باعث کاهش تمایل آن به تورم، خش و جذب آب در محیط های مختلف با میزان رطوبت متفاوت می شود.
چوب های ترمو در مقایسه با چوب های معمولی از پایداری بالاتری در برابر رطوبت برخوردار هستند.
در فرآیند ترمو رنگ چوب به قهوه ای تیره تبدیل میشود و این رنگ جلوه زیبایی به ظاهر چوب می بخشد.
کاربرد چوب ترمو یا ترموود
• ساخت سایه بان و آلاچیق
• انواع کفپوش ترموود
• نمای چوب ترموود
• ساخت درب و پنجره
• ساخت راه پله
• ساخت قرنیز
• استفاده در دکوراسیون داخلی
• ساخت سونا و استخر
0 / 5. 0