با انتخاب کفپوش چوب پلاست، دیگر نیازی به تعمیر و نگهداری و ریکاوری رنگ سالیانه ندارید و در صورت نصب صحیح، این محصول عمر بسیار طولانیتری نسبت به چوب دارد و از هرگونه آسیب در برابر فشار، ضربه، آب، باد، تغییر شرایط دمایی، رطوبت مصون میماند.
کفپوش چوب پلاست یا چوب پلاستیک (WPC) بهخاطر مقاومت بالا و از طرفی شباهت بسیار زیاد از لحاظ ظاهری به کفپوش های چوبی، این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همان طور که از اسم کفپوش پیداست، متریالی است که از آن برای پوشاندن کف منازل، مراکز خرید، شرکت ها، پل ها، عرشه کشتی، اسکله و در کل کف تمامی فضاهای باز و حتی داخلی استفاده می شود.
امروزه کفپوش های متعددی همچون پارکت چوبی، پارکت ترموود، تایل موزاییکی ترموود، پارکت چوب پلاست، لمینیت، کفپوش بامبو، کفپوش پی وی سی، کفپوش اپوکسی، کفپوش شیشه ای، سرامیک، سنگ، موزاییک و… وارد بازار شده اند به همین خاطرشما هنگام انتخاب متریال به عنوان کفپوش، با تنوع بسیار بالایی روبه رو هستید.
کفپوش WPC مخفف کامپوزیت چوب پلیمر یا کامپوزیت چوب پلاستیک است. اگرچه W در WPC مخفف چوب است، این نوع کفپوش در واقع شامل چوب به معنای سنتی نیست. چوب پلاست کامپوزیتی است که ترکیبی از پودر چوب و پلاستیک (گاها پلاستیک بازیافتی) می باشد بنابراین برای تولید آن هیچ درختی قطع نمی شود همچنین در پایان قابل بازیافت است؛ به همین خاطر چوب پلاستیک یا پلی وود، اکو-فرندلی یا دوستدار محیط زیست شناخته میشود.
چوب پلاست فاقد هر گونه ترکیب آلی فرار یا فرمالدئید یا هر ماده سمی است.
بسیاری از افراد علاقه زیادی به استفاده از متریالهای چوبی برای پوشش کف فضای ساختمان خود دارند، تنوع کفپوش های چوبی و مشتقات آن بسیار زیاد است و کارفرما میتواند باتوجهبه فضا، شرایط آبوهوایی، بودجه، سلیقه و دیگر موارد مربوط به پروژه، متریال مدنظر خود را انتخاب کند. برای پاسخدادن به این سؤال که کدام یک از انواع کفپوش چوبی برای فضای شما مناسبتر است باید ابتدا انواع آن را بشناسید، معایب و مزایا آن را بدانید و در گام بعدی توقع خود را از کفپوش مشخص کنید تا انتخاب مناسبی از میان انواع آن داشته باشید.
کفپوش چوب پلاست یکی از پرطرفدارترین و زیباترین انواع کفپوش های مدرن چوبی است که از ترکیب چوب و پلاستیک ساخته میشود. بخش اعظمی از کامپوزیت های چوب پلاست از ضایعات چوب (از جمله براده چوب، خاکاره و…) تشکیل میشود و مابقی آن از مواد پلیمری ترموپلاستیک و پایدارکنندههای مختلف متناسب با نوع پروفیل و کاربرد آن ساخته میشوند.
این نوع کفپوش یک جایگزین عالی و در درازمدت، مقرونبهصرفه برای کفپوش های ترموود یا چوب طبیعی است؛ زیرا دارای مزایایی مانند مقاومت در برابر فشار، سایش، ضربه و جذب رطوبت، عدم نیاز به نگهداری و مراقبت و رنگآمیزی مجدد سالیانه است.
کفپوش چوب پلاست علاوه بر مزایای فنی، به علت عملیات سطحی انجام شده روی پروفیلها، دارای ظاهری شبیه چوب طبیعی است که به فضا حس گرما و جلوهای زیبا میدهد. این نوع کفپوش با ظاهری زیبا و طبیعی، تنوع رنگی بالا و عملیات سطحی متنوع در دسترس است که میتواند با هر نوع دکوراسیون و طراحی داخلی سازگار باشد.
کفپوش چوب پلاست برای کفسازی فضاهای باز مانند روف گاردن، اطراف استخر، باغ، حیاط، تراس و… بسیار مناسب است.
چوب پلاست دکینگ وود متریالی سبز و دوستدار محیطزیست سبز است که میتواند جایگزین بسیار خوبی برای چوب در صنعت ساختمان و بسیاری صنایع دیگر باشد.
ضد آب و ضد رطوبت
کفپوش های چوبی به رطوبت حساس هستند و در درازمدت جذب آب و رطوبت باعث پوسیدگی، متورمشدن و تغییر شکل آنها میشود؛ اما کفپوش چوب پلاست به علت ساختار منحصربهفرد آن، این مشکل را ندارد و جذب آب آن تنها یک درصد است و به همین خاطر میتوان این متریال را در دسته محصولات ضدآب قرارداد.
تنوع رنگ و سبک
در مقایسه با کفپوش های چوبی طبیعی، از لحاظ ظاهری نهتنها حس طبیعی چوب و بافت آن (به دلیل عملیات سطحی) را انتقال میدهد، بلکه تنوع رنگ و شکل ظاهری این کفپوش ها بهمراتب بیشتر از انواع کف پوش چوبی و ترموودی است.
ضد حشرات و ضد موریانه
کفپوش های چوبی طبیعی توسط حشرات یا موریانهها گزیده میشوند، درحالیکه کفپوش های چوب پلاست میتوانند به طور مؤثری از آفات و مورچهها جلوگیری کنند، بنابراین عمر مفید نسبتاً طولانیتر از کفپوش های چوبی طبیعی دارند.
باتوجهبه سبکها و رنگهای متنوع کفپوش چوب پلاست، برای سبکهای مختلف دکوراسیون مناسب است، میتواند مدلسازی شخصی شده را تحقق بخشد و طراحی شخصیسازی شده را منعکس کند. انعطافپذیری این ماده بسیار قویتر از کفپوشهای چوبی معمولی است.
حفاظت از محیطزیست
برای تولید کفپوش چوبپلاست نیاز به قطع درختان نمیباشد؛ ازاینرو کاملاً دوستدار محیطزیست بوده و مورد استقبال طراحان و معماران زیادی قرار گرفته است.
خودسوز و غیر قابلاشتعال
کفپوش های چوب پلاست میتوانند به طور مؤثری ضد شعله باشند و امتیاز آتش آن به b1 میرسد.
چوب پلاست میتواند در صورت آتشسوزی بدون تولید گاز سمی خاموش شود و همچنین در هنگام آتشسوزی بهصورت خودسوز عمل میکند و مشتعل نمیشود.
از این متریال در کف سازی منازل، شرکت ها، بسیاری از زمین های ورزشی و به خصوص استخرها (به دلیل جلوگیری از سر خوردن)، روف گاردن، کف آلاچیق، پرگولا، کف بالکن و تراس، محوطه سازی و …استفاده میشود.
بسیاری از افراد به عنوان کفپوش، چوب پلاست را به چوب به علت قیمت پایین تر، مقاومت بالا در برابر رطوبت، ضربه، خط و خش، پوسیدگی، نفوذ حشرات موذی، شستشوی بی دردسر، عدم لغزنده بودن، استحکام و ماندگاری بالاتر، وزن پایین تر، طراحی منحصر به فرد، نصب، مراقبت و نگهداری آسان ترجیح میدهند.
برای انتخاب نوع چوب پلاست به کار برده شده در کفپوش، بایستی به نوع تردد و وزنی که قرار است کفپوش متحمل شود توجه نمود که با توجه به نوع آن از انواع دک سنگین یا فوق سنگین استفاده میشود.
عملکرد کفپوش چوب پلاست مشابه چوب است و میتوان آن را مانند چوب، برش یا چسب زد و با پیچ و مهره در یک موقعیت ثابت نمود.
سطح چوب پلاست نیازی به براق کننده و رنگ ندارد اما در صورت دلخواه میتوانید رنگ آن را تغییر دهید.
تغییر یک الی دو درجه رنگ پس از 6 ماه تا یکسال و بعد از آن رنگ آن ثابت می شود و هیچ گونه تغییر رنگی نخواهد داشت.
مزیت بسیار قابل توجه کفپوش های دکینگ وود، عایق صدا بودن آن است بطوریکه هنگام راه رفتن هیچ سر و صدایی تولید نمی کند و صداها را به خود جذب می نماید.
از لحاظ ظاهری تفاوت زیادی با چوب واقعی ندارد.
در برابر جذب رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارد.
با تغییر دما تغییرات ابعادی ندارد.
ماندگاری بسیار بالایی دارد.
مقاوم در برابر اشعه UV
ضد خط و خش است.
انواع کفپوش های رایج چوب پلاست دکینگ وود به سه دسته کف پوش با عرض 14/5 سانتیمتر و ضخامت 2/5 سانتیمتر، کفپوش با عرض 12 سانت و ضخامت 2 سانتیمتر و کفپوش با عرض 7 سانت و ضخامت 2/5 سانتیمتر در 6 کد رنگ تقسیم بندی میشود.
5 / 5. 1
تولیدکننده درب پلی وود در ایران رد کردن
WhatsApp Chat