
نمای ساختمان چوب پلاست
استفاده از چوب پلاست در نمای ساختمان
نمای هر ساختمان اولین چیزی است که به محض مشاهده آن بسیار مورد توجه قرار میگیرد گاهی با وجود دیزاین داخلی مدرن ساختمان، به دلیل عدم توجه به ظاهر آن خیلی مورد استقبال قرار گرفته نمی شود. به همین دلیل است که نما جزء مهم ترین ارکان یک ساختمان به شمار می آید. کیفیت دیزاین نمای یک ساختمان علاوه بر زیبایی خود ساختمان، تاثیر به سزایی برسطح بافت شهری نیز می گذارد. امروزه نمای مدرن که جلوه بسیار زیبایی به بنا میبخشد، طرفداران زیادی پیدا کرده است یکی از متریال های مناسب برای ساخت این نما، چوب پلاست می باشد. شرکت دکینگ وود یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان چوب پلاست مفتخر است خدمات مربوط به این متریال را به شما عزیزان ارائه دهد.
مهمترین اصول طراحی نمای یک بنای مدرن
نورپردازی مناسب و مؤثر: یک نما هرچقدر هم که مدرن و چشم نواز باشد اما اگر نورپردازی نداشته باشد در شب جلوه ای ندارد. به همین دلیل نورپردازی یکی از ارکان حائز اهمیت در طراحی نمای یک ساختمان می باشد که برای آن باید طراحی خاصی در نظر گرفت.
سادگی و زیبایی و پرهیز از شلوغی: شلوغی و در هم ریختگی عناصر یک نما سبب می شود از زیبایی آن کاسته شود. به همین دلیل باید از عناصر به میزان متناسب استفاده نمود.
استفاده از متریال مناسب و با کیفیت و نوین: حتی اگرنمای یک ساختمان به بهترین شکل طراحی شده باشد اما از مصالح با کیفیت و مرغوبی استفاده نشده باشد، پروژه با شکست مواجه می شود.
وجود ریتم مشخص و نظم در نمای ساختمان: یکی از مشخصه های نمای زیبا و مدرن داشتن یک ریتم مشخص است به این معنا که عناصر نظم و ترتیب خاصی داشه باشند.
وجود پیوستگی در شکل ظاهری عناصر تشکیل دهنده نما: پیوستگی باید در ظاهر یک نما کاملا مشهود باشد وبه گونه ای باشد که همه ی اجزا را بتوان به صورت یک مجموعه در نظر گرفت و پراکندگی دیده نشود.
افزایش جذابیت بصری نما با استفاده از جا نمایی درست پنجره ها: پنجره ها نقش به سزایی در ایجاد شفافیت در نمای یک ساختمان دارند. با جانمایی درست و به جا پنجره ها میتوان جذابیت بصری نما را افزایش داد.
استفاده از سقف های صاف یا شیب دار و عدم استفاده از سقف های منحنی یا گنبددار: در طراحی مدرن یک ساختمان استفاده از سقف های منحنی، گنبدی، ترکیبی یا پیچیده کمتر دیده می شود و اکثرا از سقف های صاف یا شیب دار استفاده می شود.
انتخاب رنگ های مناسب برای نما و حتی المقدور استفاده از پالت ها و ترکیب رنگی خنثی: رنگ های عناصر تشکیل دهنده نما بایستی با یکدیگر در تناسب باشند.
ویژگی های نمای چوب پلاست
1. مواد به کار رفته داخل چوب پلاست کاملا ضدآب هستند به همین دلیل میتوان گفت این مواد 100 درصد ضد آب است.
( به همین دلیل در شهرهای معتدل و مرطوب بهترین متریال مناسب برای نما چوب پلاست می باشد.)
2. چوب پلاست عایق تمامی اشعه های رادیو مغناطیسی، سرما و گرما می باشد. به همین دلیل امروزه خیلی پرکاربرد است و جایگزین خیلی خوبی برای مصالح مشابه می باشد.
3. خاصیت آنتی باکتریال، دیگر ویژگی بارز این مواد میباشد که سبب مقاومت آن در برابر نفوذ و جذب هرگونه باکتری و میکروب میشود. این مواد همچنین در برابر اسید و چربی نیزمقاومت بسیار بالایی را از خود نشان داده است.
4. در شرایط سخت آب و هوایی با وجود سرما و گرمای شدید نیز روی این محصول تغییری ایجاد نمی شود.
5. باوجود وزن پایین و سبک بودن آن نسبت به چوب، مقاومت بسیاربالایی در برابر هرگونه ضربه و آسیب دارد.
6. در برابر حوادثی مانند اتصالات برق، آتش سوزی و… از هر آسیبی مصون میماند.
7. در کل بهترین محصولی است که میتواند مقاومت بالایی را در برابر عوامل بیرونی از خود نشان دهد.
8. قابل شستشو با انواع شوینده های ملایم موجود در بازار هستند.
9. امکان نفوذ جانورانی مثل مورچه و موریانه به این محصول وجود ندارد.
10. این محصول به طور کامل قابل بازیافت است به همین خاطر دوستدار محیط زیست شناخته میشود.
نمای ساختمان چوب پلاست
نمای چوب پلاست
نما چوبی
انواع نمای چوب پلاست
کاربرد چوب پلاست
0 / 5. 0